З Харкова за тиждень вивезли понад 42 тисячі кубометрів сміття
03 березня 2023 16:00 ЖКГ
З Харкова за тиждень вивезли понад 42 тисячі кубометрів сміття Робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезли понад 42 тис. куб. м побутових відходів з 23 лютого по 1 березня.

Як повідомили на підприємстві, було вивезено 37,5 тис. куб. м ТПВ та 4,7 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко зазначив, що на підприємстві почали комплекс заходів «Зелена весна», спрямований на благоустрій міста, оновлення обладнання та спецтехніки підприємства.

«Після зими необхідно пофарбувати понад 145 одиниць спецтехніки, понад 600 контейнерів-бункерів та майже 500 контейнерів для збирання побутових відходів. До того ж з приходом весни харків’яни починають активно позбавлятися непотрібних речей, що додає нам роботи. Тому я прошу містян викидати великогабаритні відходи лише у спеціально відведених місцях та за необхідності замовляти у нас контейнери-бункери», - зазначив Олексій Артикуленко.

За його словами, у Харкові дещо покращилася ситуація з хаотичним паркуванням автотранспорту біля контейнерів для збирання ТПВ, але таких випадків ще достатньо, тому підприємство просить автолюбителів з повагою ставитися до роботи комунальників.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини