Затверджено Положення про порядок придбання товарів в системі електронних закупівель
23 грудня 2015 09:45 Офіційно
Затверджено Положення про порядок придбання товарів в системі електронних закупівель Виконавчий комітет Харківської міської ради затвердив Положення про порядок придбання товарів у рамках пілотного проекту з впровадження системи електронних закупівель.

Положення ухвалили сьогодні, 23 грудня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради. Документ визначає порядок закупівель товарів вартістю до 200 тис. грн і послуг до 1,5 млн грн.

Зазначимо, для того щоб стати учасником торгів, треба пройти реєстрацію, вказати необхідний товар і його максимальну ціну на одній з шести інтернет-майданчиків. Вся інформація буде збиратися в центральній базі даних. Продавці на відповідне оголошення пропонують свій товар за вартістю, не більше вказаної. Покупець вибирає найбільш вигідний для себе варіант. Угода підтверджується договором.

Нагадаємо, що рішення про участь Харкова у пілотному проекті з впровадження системи електронних закупівель на майданчику «E-tender» було прийнято в жовтні 2015 року. До системи електронних торгів Харків підключиться вже через кілька тижнів. Перша столиця стала пілотним містом, де цей проект почне роботу. Зараз працівники апарату Харківської міськради та її виконавчого комітету проходять тренінги та семінари з роботи в системі.

«E-tender» - частина системи електронних державних закупівель «ProZorro». Мета засновників проекту - розробити нову систему взаємодії замовника товарів і послуг і постачальника для уникнення корупції.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини