Заява Харківської міської ради
22 липня 2020 10:31 Місто
Заява Харківської міської ради

Сьогодні о 3:50 ранку на будівельному майданчику нової дороги в районі станції метро «Київська» була спроба підпалу будівельної техніки. Невідомі - сподіваємося, поки - через паркан кинули кілька пляшок із запальною сумішшю, внаслідок чого загорілися три вантажівки. Завдяки своєчасним діям охорони вогонь було оперативно погашено, але техніка суттєво постраждала. Зараз на місці події працює поліція, а ті машини, які обійшов вогонь, продовжують будувати необхідну Харкову дорогу. Роботи не припинені.

У зв'язку з ранковим підпалом Харківська міська рада заявляє наступне.

Ця дорога передбачена Генеральними планами будівництва Харкова 1953 1986, 2004 і 2013 років. І вона буде побудована, як би цьому не чинив опір той, хто вкрав у міста землю під свій ринок, незаконно побудував на ній торговельні павільйони і тепер здає їх втридорога дрібному бізнесу. Як показує історія, підпал машин - улюблений спосіб народного депутата Олександра Фельдмана залякувати конкурентів і незадоволених ситуацією на ринку «Барабашово». Ми розуміємо, що за сьогоднішньою спробою підпалу стоїть саме Фельдман і Ко. Ми це доведемо усіма наявними в нашому розпорядженні законними способами.

Фельдман і Ко - безпринципні ділки, які чужими руками, тих, хто кинув пляшки із запальною сумішшю, фактично оголосили війну місту і інтересам харків'ян.

Ранковий підпал - це спроба похитнути імідж Харкова як надійного ділового партнера, що підтверджено численними міжнародними рейтингами і співпрацею міста з такими авторитетними організаціями, як Світовий банк, Європейський інвестиційний банк і багатьма іншими. За спробу шкоди діловій репутації Харкова доведеться відповісти. Ми звертаємося до органів правопорядку якомога швидше і ретельніше провести розслідування цього інциденту. Також просимо поліцію розглянути всі заяви про підпали машин опонентів Олександра Фельдмана, які працюють на ринку «Барабашово». Ви напевно побачите в цих підпалах систему.

Натхненники, замовники і спонсори протестів проти будівництва нової дороги занадто добре відомі, щоб уникнути покарання. Як і головний вигодонабувач зриву будівництва - Олександр Фельдман, який винен грошей усьому світу.

Ще раз зазначимо - дорозі бути, як би цьому не противилися злодійкуваті любителі муніципальної землі і найняті ними псевдоактівісти. І застерігаємо - розпочата вами війна проти інтересів Харкова і харків'ян нічим хорошим для вас не закінчиться! Фельдман і його підручні будуть покарані.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини