Зі сплати за домофони у харків'ян з'являться пільги
06 лютого 2014 15:55
Зі сплати за домофони у харків'ян з'являться пільги Зі сплати послуг за користування домофонами для деяких категорій харків'ян будуть призначені пільги.

Про це сьогодні, 6 лютого, під час прямої телефонної лінії в газеті «Время» повідомив директор комунального підприємства «Харківміськліфт» Анатолій Кандауров.
 

Він зазначив, що раніше соціально незахищені категорії населення не мали привілеїв при оплаті таких послуг. У зв'язку з тим, що з 1 лютого все домофонне господарство обслуговує «Харківміськліфт», частина харків'ян зможе платити за користування переговорно-замковим пристроєм менше, а деякі й зовсім звільняться від плати.

Серед тих, хто матиме право на пільги, - Герої Радянського Союзу та Герої соцпраці, люди, які мають заслуги перед Батьківщиною, самотні ветерани та інваліди першої групи, сім'ї, які виховують неповносправних дітей-інвалідів, дітей з онкологічними захворюваннями та дитячим церебральним паралічем, сім'ї з дітьми, де обоє батьків - інваліди першої та другої груп, сім'ї матерів-героїнь, прийомні сім'ї, одинокі матері з двома і більше дітьми, інваліди першої та другої груп із зору, багатодітні сім'ї та інші категорії пільговиків. Повний список категорій громадян, які матимуть пільгу зі сплати за користування домофоном, і розмір пільги будуть затверджені на найближчому засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Анатолій Кандауров зазначив, що КП «Харківміськліфт» приймає заявки на ремонт домофонів, яким займаються спеціальні бригади співробітників. Для цього підприємство виділило чотири автомобілі. Приміром, вчора, 5 лютого, фахівці підприємства прийняли на ремонт домофонів 35 заявок.
 
За словами Анатолія Кандаурова, підприємство обслуговує всі будинки комунальної власності, для утримання домофонів в будинках кооперативів та ОСББ представники об'єднань повинні написати заяву на ім'я директора КП «Харківміськліфт».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини