Геннадій Кернес попросив харків'ян залишатися вдома і дав особистий телефон для звернень
30 березня 2020 08:58 Місто
Геннадій Кернес попросив харків'ян залишатися вдома і дав особистий телефон для звернень Звернення Харківського міського голови Геннадія Кернеса до харків'ян щодо ситуації з «COVID-19».
Шановні харків'яни!

Минулі вихідні показали, що багато хто з городян не розуміють, наскільки в Україні серйозна ситуація з COVID-19. Парки, сквери та інші зони відпочинку були переповнені. Люди великими компаніями гуляли з дітьми, смажили барбекю і шашлики, розважалися і відпочивали.

В умовах карантинних заходів, всупереч яким в Україні з кожним днем ​​зростає захворюваність на коронавірус, коли ми вже маємо в країні 10 смертельних випадків, прошу вас заради збереження вашого ж здоров'я максимально обмежити свої пересування поза домом.

Наші лікарні за гроші міста і соціально відповідального бізнесу доукомплектовуються всім необхідним - від апаратів штучної вентиляції легенів до "золотого стандарту" визначення хворих - ПЛР-тестів на CОVID-19. Ми закупили один мільйон масок, які днями безкоштовно роздамо городянам.

Для людей старшого віку, які перебувають у найбільшій зоні ризику, міська влада і підготовлені нами волонтери готові надати будь-яку необхідну допомогу. Зокрема - купити і доставити додому їжу і медикаменти, вигуляти вашого собаку і багато іншого. Ті, кому необхідна така підтримка - телефонуйте прямо мені на мій особистий телефон  067 579 47 47.

Жорстка самоізоляція, посилені заходи особистої і громадської гігієни, обмеження пересувань поза домом з одного боку і підготовленість влади Харкова до можливого спалаху коронавіруса з іншого - допоможуть нам усім разом з найменшою кількістю хворих пережити час карантинних заходів.

Прошу вас почути цей мій заклик. Бажаю всім здоров'я і здорового глузду, щоб в цій непростій ситуації не наражати себе на небезпеку бути зараженим.


З повагою, Харківський міський голова Геннадій Кернес

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини