Харків розвиває співпрацю зі Словаччиною
31 березня 2023 12:59 Міжнародне співробітництво
Харків розвиває співпрацю зі Словаччиною Делегація міста Харкова з 27 березня по 2 квітня знаходиться з офіційним візитом у місті Кошице (Словаччина).
Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, до складу делегації увійшли представники Харківської міської ради, ділових та наукових кіл Харкова, зокрема, Почесний консул Республіки Словаччина у місті Харкові Віктор Попов та ректор Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Микола Нечипорук.

За результатами проведення зустрічей та переговорів з представниками Кошицького технічного університету було підписано низку угод про співпрацю в галузі високоточного машинобудування.

У подальшому планується провести низку зустрічей зі словацькими партнерами з метою обговорення міжмуніципального партнерства між Харковом та Кошице, перспектив проведення форуму «Дні Харкова у Словаччині», а також механізмів участі Харкова в реалізації програм гуманітарної і матеріально-технічної допомоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини