Призначено нового заступника міського голови
25 січня 2023 12:54 Місто
Призначено нового заступника міського голови Депутати Харківської міської ради затвердили Дмитра Ісаєва на посаду заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 25 січня, на пленарному засіданні позачергової сесії міськради. За призначення проголосували 73 депутати.  

Як повідомив міський голова Ігор Терехов, серед основних завдань, покладених на нового заступника, - оптимізація тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та робота з їхніми активами. Виконувати свої обов’язки Дмитро Ісаєв почне завтра, 26 січня.

Довідка. Дмитро Ісаєв закінчив з відзнакою Харківський інститут бізнесу та Харківський державний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». Має науковий ступінь кандидата економічних наук. Загальний стаж роботи складає понад 28 років. З листопада 1998 р. по серпень 2005 р. працював на ДП «Завод ім. Малишева», де понад п’ять років обіймав посаду головного бухгалтера. З серпня 2005 р. по липень 2020 р. працював на керівних посадах в АТ «Харківобленерго». З січня по грудень 2021 р. займав посаду експерта з енергоефективності нетрадиційних та відновлювальних видів енергії у ДП «Нафтогаз-енергосервіс» НАК «Нафтогаз України». З грудня 2021 р. по січень 2023 р. працював головним бухгалтером АТ «Харківобленерго».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини