У міськраді обговорюють перспективи розвитку Харкова
13 жовтня 2021 14:22 Місто
У міськраді обговорюють перспективи розвитку Харкова Стратегію розвитку Харкова обговорили сьогодні, 13 жовтня, у Харківській міській раді.

У заході взяли участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, урбаністи, представники громадськості та студенти.

Ігор Терехов зазначив, що Харків вигідно відрізняється серед інших українських міст за рівнем комфорту життя та благоустрою. За його словами, у місті реалізують унікальні для України проєкти - будівництво зоопарку, комплексу з переробки ТПВ. У планах - розвинути транспортну систему, побудувати нові розв'язки, продовжити випускати на лінії сучасний муніципальний транспорт і виробляти його на харківських підприємствах.

Секретар міської ради підкреслив, що завдання міської влади - зробити все, щоб молодь хотіла жити і працювати в Харкові.

«У кожного викладача є навчальний план, лікаря - карта лікування, у підприємця - бізнес-стратегія. Так само Харків повинен мати свій план розвитку. Таким документом стане Стратегія розвитку нашого міста до 2030 року. Сьогодні тут присутня молодь. Ви - наше майбутнє, і я хочу, щоб саме ви брали активну участь у формуванні сучасного Харкова», - зазначив Ігор Терехов.

Серед іншого учасники заходу обговорили можливості створення в Харкові екологічного каркаса, конструктора міста (вулиць, дворів та публічного простору), пішохідних зон у центрі, благоустрій великих транспортних розв'язок і поліпшення надання соціальних послуг.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини